Turnaj (1) 11. 3. 2018

11.03.2018

Vítejte v novém roce!

Máme za sebou první klání v novém ročníku Turnaje o bramborovou medaili.

Nebylo jednoduché stanovit termín turnaje, ale nakonec jsme, myslím, trefili dobré datum mezi termínem lázní jednoho z pořadatelů a jarními prázdninami. Takže účast  byla opět výborná. Sešlo se nás celkem 24.

Již tradičně jsme museli překonávat technické problémy. Nyní nás nechala "na holičkách" čtvrtá dráha. Přesto jsme turnaj dohráli do konce a některé výsledky stojí za připomenutí.

Dvoustovka odolává

Očekávaná "dvoustovka" zase odolala. Ale chybělo jen málo. Mirkovi Roubínkovi chyběla jedna jediná kuželka. I tak za skvělých 199 dostal cenu za nejvyšší nához.

V kategorii žen cenu za nához dostala Vlaďka Svobodová za 161 kuželek.

Podle propozic turnaje je dle umístění hráčům vraceno startovné. Záleží na počtu účastníků turnaje. Protože nás tentokrát bylo 24, startovné dostali hráči na 5. až  8. místě.

Ale bojovalo se hlavně o příčky nejvyšší, resp. o příčku "bramborovou". A rozdíl byl opět velmi těsný. Mezi hráči na 3., 4. a 5. místě byl rozdíl  jenom 19 kuželek.

Nakonec se určitě nejvíce radovala rodina Svobodova. Vlaďka se umístila na 3. a Milan na 4. místě. Kromě lahví sektu si odnesli i finanční odměnu.

Novinka

Pro lepší atraktivitu turnaje a pro potěšení hráčů, kteří nebyli tak úspěšní a neobsadili první místa, ani nedostali zpět startovné jsme připravili překvapení. Losování. Cenu v podobě trofejní kuželky si odnesli Jiří Nápravník, Květa Šedivá a Petr Kasalický. Poslední losovanou cenu, balíček uzeného masa, si odnesl Libor Brabec.

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky